Mød Anne-Lis

Kontakt Anne-LisEr du blevet inspireret til at få balance i dit liv? Så kontakt mig for et uforpligtende møde.


kontakt@Annelis.net

Mobil +45 25211810


SLOGAN

"I et hvert møde med et andet menneske er der noget at lære!"

OM ANNE-LIS EG GJØDSBØL

DRØM IKKE LIVET BORT – MEN LEV DRØMMEN


”Smil til verden og verden smiler til dig” - det ordsprog husker jeg altid fra barndomshjemmet.


Jeg er født og opvokset på landet i Åst nær Billund. Familien bestod af 4 generationer. Her boede jeg i et fantastisk familiesammenhold, indtil jeg som 18-årig flyttede til Gammelby, Bredsten.


Denne levemåde har givet mig en stor værdi og har helt sikkert medvirket til, at jeg har en stor respekt for den ældre generation, og det at lære af hinandens erfaringer. Når en stor familie skal leve sammen på landet, er det nødvendigt at hjælpe hinanden og arbejde i team.


Jeg blev gift med Jens Peter Norby Gjødsbøl i 1983. Børnene Thomas og Maria kom til verden kort tid efter.


Siden 1987 har Jens Peter og jeg drevet Gjødsbøl Transport på adressen Molsgårdvej 13, Gammelby. Det betyder, at jeg har arbejdet som selvstændig hele mit voksne liv.


En storbrand på vores privtadresse i december 2011 gjorde, at jeg i 2012 mærkede, hvordan stress kan få indflydelse på krop og sjæl. I den forbindelse tog jeg ansvar for mit eget liv og gennemførte et stress håndteringsforløb.


Nu 4 år efter har jeg et brændende ønske om at lære andre at forebygge og håndtere stress – både på arbejdspladsen og i privatlivet.

BAGGRUND

UDDANNET REVISOR

Jeg er uddannet revisor i 1982 og har siden arbejdet som bogholder i forskellige virksomheder.

Siden 1987 har jeg sammen med min mand drevet Gjødsbøl Transport.


LEDER OG PERSONALEUDVIKLING

LMI Lederudvikling har jeg igennem årerne arbejdet en del med, og det er specielt gennem arbejdet med LMI programmet, at jeg har fået en håndfuld rigtig gode værktøjer, som jeg bruger igen og igen. Jeg ved, at værktøjerne virker og hjælper til at finde optimale løsninger.


Uddannet Energi og Power Coach i 2018 ved Life Academy, Risskov.


STRESS HÅNDTERING

Certificeret stress coach i juni 2016 ved Stress Academy, Risskov.


VÆRDIER

Jeg ser det unikke i alle mennesker og at det er vigtigt at være i nuet. Vores historie kan ændres til en styrke ved at fokusere på det vi gerne vil. Det er vigtigt at tage ansvar for eget liv og være åben for nye muligheder.


PRIVAT

Jeg formidler godkendte produkter som kosttilskud samt produkter, der stimulerer kroppens energiflow på en naturlig måde – jeg kan simpelthen ikke lade være.


Nyder at bo på landet med naturen og dyrene som nærmeste nabo.


Nord Bornholm er mit foretrukne ferie/fristed, hvor jeg befinder mig flere gange om året. Her er højt til loftet og en fantastisk ro, hvor jeg virkelig kan komme i balance.


Dans, sang og musik giver mig stor glæde i livet. Jeg går efter at få en god musikoplevelse.